27/04/2024
La diada nacional de Catalunya a Castellbell i el Vilar es va desenvolupar amb normalitat i sense incidències . Els actes institucionals van començar a les 10 del matí amb la tradicional ofrena floral per part de les institucions i entitats locals .IMG_2450 Tot seguit hi ha hagut un parlament per part de l´alcaldessa, Montserrat Badia, en la que ha dit que el dia 16 de setembre hauria de ser la diada a Castellbell i el Vilar ja que es commemorativa exactament 300 anys de la capitulació del Castell de Castellbell .

IMG_2451

La diada nacional de Catalunya a Castellbell i el Vilar es va desenvolupar amb normalitat i sense incidències . Els actes institucionals van començar a les 10 del matí amb la tradicional ofrena floral per part de les institucions i entitats locals .IMG_2450

Tot seguit hi ha hagut un parlament per part de l´alcaldessa, Montserrat Badia, en la que ha dit que el dia 16 de setembre hauria de ser la diada a Castellbell i el Vilar ja que es commemorativa exactament 300 anys de la capitulació del Castell de Castellbell .

Tot seguit, la Capella de Musica Burés va interpretar el “Cant del poble” i “Senyor Sant Jordi”. Finalment, “Els segadors” amb l´acompanyament de la Cobla que va oferir les sardanes donant per finalitzat l´acte institucional de l’11 de setembre a Castellbell i el Vilar.

IMG_2430

 

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.