Els Efectes del Temporal a Castellbell i el Vilar

Els Forts vents hurracanats de gairebé 160 km/h es va deixa veure tot el dia de dissabte per tot arreu , en el cas de Castellbell i el Vilar la ventada va fer caure nombrosos arbres a la carretera que va desde Castellbell fins a Marganell inclós la de Sant Cristofol.

La Senyera que es va inaugurar fa pocs mesos al Turo del Marqués , també va ser victima del temporal , al seu lloc ni queda rastre ni tan sols el mastil; Als tres barris principals de Castellbell i el Vilar poca incidencia a destacar alguns contenidors fora del seu lloc, fulles d´arbrat escampat, algunes incidencies electriques momentanies que no van anar a més entre altres.

La incidencia d´aquesta ventada més destacada que ha causat mes impacte ha estat a la Piscina municipal , el fort vent va poder tombar el tancat que emvoltava la mateixa , aixo si els arbres estaven intactes com si res hagués passat , alguna taula de plastic feta a miques era la imatge que ens va deixar el dia seguent dels fets.
Aquest dilluns la brigada de manteniment ha estat arreglant els desperfectes de la Piscina.