TEAM DE LUXE CAMPIO DE LES 24 HORES DE FUTBOL SALA

  L´equip Team de Luxe és va proclamar campio de les 24 hores de Futbol Sala de castellbell i el Vilar en vencer a la final al Sami per 2-0 en una final bribrant on els dos equips van lluitar  desde el principi fins al final , tot i que les forces estaven casi esgotades després de hores de compteció.

 La compteció en si es va desemvolupar en total normalitat , tret d´un desfortunat incident que no va anar a més en un dels partits de semifinals , les graderies van mostrar un ple absolut  durant part de la nit  i les hores finals amb la cual el públic  va poder gaudir de les jugades  i dels molts gols que es van poder veure a la Pista poliesportiva de castellbell i el Vilar .

  Els equip participant d´enguany han estat: Team de luxe, Sami, La Cova, Transports Manuel Huesa, Tallers Ferrandis, Alicatados Erkeal, Intercastellbell,  Ventajol i  Cal mau ( equip format per noies ).

 Val a dir que el public va guadir durant els finals i inicis de cada partit de la lligueta  de musica ambiental i a la previa de la final va sonar l´himne de la champions league. 

 A l´entrega dels premis hi van assistir-hi l´Alcalde Josep Torras , el Regidor d´Esports Simon Zopeque. i el President del C.E Castellbell i el Vilar  Manel Huesa. 
  

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada