El Castellbell perd danvant el lider en un partit gris

El C. E Castellbell podria haber-se endut els tres punts si hagues aprofitat les nombroses oportunitats de gol que ha tingut sobretot a la primera part en el partit contra la Pirinaica.

Una pirinaica que en tot el partit ha jugat molt defensiu i el Castellbell ha pecat dels seus propis errors de cara la porteria en tres minuts seguits tres jugades seguides de gol que no han pujat al marcador .

Amb el 0-0 aingoixant s´ha arribat al descans. moment del cual el públic ha pogut relaxar-se amb un bingo

Moment del bingo
l´agraciat del sorteig mostrant la butlleta guanyadora

La Represa del partit ha estat gaire bé el mateix escenari als vint minuts per sort el Castellbell marcaba el 1-0 i començava a canviar una mica la cosa mentre la pirinaica que habia jugat una mica a la italiana començava a obrir espais i 10 mes tard aconseguia l´empat i santrnemi un altre cop el ball d´ocasions perdues del Castellbell que podia senteciar ara per totes el matx , pero no els manresans al 85 del partit feia el definitiu 1-2 que el mantenia mes lider del grup .

RESULTAT FINAL
C.E CASTELLBELL 1 C.F PIRINAICA 2

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada