Ajornat el Partit del Castellbell contra Fruitosenc

El partit havia començat molt bé pel Castellbell i també pels de Sant Fruitós de Bages , tant va ser així que el joc entre ambdós equips va ser molt vistós i el millor que és veia en tota la temporada , amb una igualada en el joc és veié també reflectit al resultat fins al descans amb un 2-2 .

Pocs minuts desprès de la represa del Partit , va succeir el que mai hauria de passar i menys en un camp de futbol. el delegat del fruitosenc segons sembla ser va fer males paraules contra l´arbitre i sembla ser que ja havia passat en un altre ocasió i en un altre lloc , amb el temor de que passes quelcom pitjor , el col·legiat va suspendre el partit i seguidament es va dirigir al delegat del Castellbell demanant la presencia dels Mossos d´Esquadra .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada