Dos joves resulten ilesos en un accident de tránsit al Burés.

Un jove Veí de Castellbell i el Vilar ha resultat il.lés a resultes d’un accident de transit que ha tingut  lloc  als volts de les 6 del matí del dissabte 23 de gener a la sortida d´un  revolt situat just al  barri del Burés , el conductor del vehicle veí de Sant Vicenç de Castellet també ha resultat il.les .

El fets han passat quant el vehicle que ocupava el jove que venia de Manresa ha topat contra la paret i seguidament el cotxe ha quedat totalment bolcat , afortunadament en aquells moments el transit no era massa transitat ja que la desgracia hagués estat molt més gran .

A mig matí encara al lloc del accident és podien veure restes del vehicle sinistrat  com és pot veure a la fotografia, els dos accidentats han estat traslladats a un centre assistencial de Manresa i posteriorment donats d´alta.

No votes yet.
Please wait...