Un Vei de Rellinars i Fill de Castellbell i el Vilar fa un Bloc per expresar els seus drets com a ciudatà

Containers a Rellinars Fotos: “Bloc Rellinars Som Tots “

Un veí de Rellinars i fill de Castellbell i el Vilar Daniel. L ha obert recentment un bloc ” Rellinars som tots” en el que expressa els seus drets com a ciutadà . Segons m’ha explicat el veí, l’Ajuntament de Rellinars hauria de complir una serie de drets fonamentals com la recollida de deixalles ja que segons el Veí no hi han prou contenidors com perquè els veïns puguin abocar les deixalles ” segons tinc entès la legislació diu que cada 300 mts hi ha d’haver un contenidor per Veí i sembla que aixo no és compleix”. Després de setmanes de lluita ara com un veí més L’Ajuntament de Rellinars ha posat una pila de contenidors al lloc adequat i així com diu en Daniel al seu bloc podrà reciclar com deu mana .

No votes yet.
Please wait...