El Castellbell es deixa un punt davant deñ Joanenc

El C.E Castellbell va tenir la victòria gairebé a les mans quant a la primera part el conjunt Castellvilarenc ja anava al davant del marcador amb un clar 2-0 contra el Joanenc en les que les oportunitats de gol no hi van faltar,

 A la represa el Joanenc  va ser qui va poder escorçar el marcador i a la vegada poder empatar el partit i fins aquí el patit va acabar en taules i repartiment de punts, el Joanenc tercer classificat i el Castellbell  dotze a la general de moment es manté .

 D’Altra banda  el passat dimarts es va jugar els minuts que faltaven per jugar del partit que és va ajornar al seu dia contra la pirinaica , el resultat no es va moure en els minuts que es van jugar .

 RESULTAT FINAL

C.E CASTELLBELL  2        C.F  JOANENC    2

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada