L´escola de porters del Bages fara un campus d´estiu a Sallent

Josep Mª de Dios ensenyant a un alumne la practica del futbol com a porter Foto: Escola de porter del Bages

 L´escola de porters del bages ha arribat a un acord recentment amb el Centre d´esports Sallent, per tal de celebrar el proper campus esportiu d´estiu de porters en aquesta població sallentina i que duraria unes 4 setmanes i que s´iniciaran el 28 de Juny i finalitzaran el 23 de juliol amb aquest horari de 18 a 21 h.

els preus varien en funció de les setmanes aixi per exemple  una setmana el seu cost es de 90 euros , dues setmanes , 170 euros i les quatres setmanes 300 euros. quasevol que és vulgui incriure ho pot fer posant en contacte amb l´Escola de porters del Bages

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada