L´Eurodiputat d´Esquerra Republicana de Catalunya Oriol Junqueras oferira el proper disabte dia 12 de juny una conferencia :Colònies Tèxtils: Passat i Futur

L’Eurodiputat per ERC Oriol Junqueras  oferira dissabte vinent 12 de junt a les 12 del migdia una conferencia -col.loqui sobre Colònies Tèxtils: Passat i Futur a la sala de plens de L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, mitja hora abans farà una visita oficial a Sant benet de Montserrat on visitarà a les monges benedictines aquesta visita és en reconeixement al col·lectiu monàstic per haver exercit el seu dret democràtic de votar en la consulta sobre la independència celebrat el passat 13 de desembre a Marganell.

un cop acabada la xerrada hi haurà un discret refrigeri servit per a tothom , aquest acte està organitzat per Esquerra Republicana de Catalunya secció Castellbell i el Vilar/Marganell