Actuació de la Colla Gegantera de Castellbell i el Vilar a la Trobada gegantera de Montmeló

Semblen escocesos pero no no ho són , són catalans i porten  falda escocesa 

Dissabte passat 26 de juny va tenir lloc a Montmeló, a dins de la ciutat , la trobada gegantera  que organitza anualment la colla gegantera d’aquesta  ciutat, a les 6 en punt es va iniciar la plantada en una avinguda on a les 7 de la tarda s’iniciaria un llarg recorregut fins a la plaça de L’Ajuntament on es faria els balls de lluïment i el ball de lluïment final de totes les colles participants, com es de costum els caps de colla van rebre un obsequi per part de les autoritats de Montmeló un quadre fotogràfic de record  de la trobada.

a les 10 desprès de carregats els gegants als seus respectius remolcs hi hagué un sopar a les escoles , on el menú va ser pollastre a l’ast amb mongetes amb pa amb tomàquet  i de postre gelat  vi aigua refresc  desprès de una mica de xerrameca tothom van tornar als seus respectius destins ja que alguns l´enmdema tenien altres les setmanes següents .

No votes yet.
Please wait...