La colla gegantera i grallera de Castellbell i el Vilar a la Trobada de gegants del Barri de Viserta

La Colla gegantera de Castellbell i el Vilar va participar aquest diumenge 11 de Juliol a la trobada gegantera del Barri de Viserta ( Monistrol de Montserrat) en el que hi van prendre-hi part  unes tretze colles  provinents de :Baix Marquès de Falset, Castellbell i el Vilar, Castellfollit de la Roca, Collbató, La Faràndula de Badalona, La Vall de Sitges Les Borges Blanques, Malgrat de Mar, Manresa — Xup,El  Pont de Vilomara i Rocafort,Rellinars,Vacarisses Monistrol de Montserrat — Viserta.

A les 6 de la tarda es va iniciar la plantada a la era Viserta i a les set tocades s’iniciava la cercavila pels carrers cèntrics del municipi monistrolenc, a la plaça font gran hi hagué un punt de avituallament on es va recuperar forces ja que feia bastant xafogor i els geganters ho agrairien.

Seguidament seguirien el recorregut fins a la esplanada del aparcament del cremallera on totes les colles van ballar els seus respectius balls de lluïment i abans de acabar l’acte va tocar els homenatges, l’any passat els gegants vells el Ramir i la Constança complien 95 anys ja van tenir festa grossa enguany les puntaires de Monistrol han volgut obsequiar a la mateixa Constança un mocador cosit amb punta de coixí , seguidament l’homenatge va ser per el gegant  Quim que enguant compleix 10 anys  i que a imatge i semblança de Joaquim Espinosa un home que va ser molt conegut i molt vinculant al seu dia ja que va ser qui movia els fils del barri .
Desprès de ballar els balls de lluïment a càrrec dels de Monistrol , es va fer entrega de un record a cada cap de colla participant, una ballada final conjunta i un sopar de germanor a la mateixa esplanada tancava els actes d’aquesta festa.
No votes yet.
Please wait...