Des de demà 15 fins el proper 30 d´octubre el centre cultural Joan Masats acollira la exposició ” Municipi sense Fum ” de la Diputació de Barcelona.

Foto:  Diputació de Barcelona

La mostra Municipi sense fum, promoguda per l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, es podrà visitar des de demà, divendres 15, fins al 30 d’octubre, al Centre Cívic Joan Masats (Carrer Burés s/n) de Castellbell i el Vilar.
L’activitat s’adreça a adolescents i joves, però també a la població adulta, amb l’objectiu de donar, segons la diputada Dolores Gómez, «una visió àmplia de què és el tabac i quines són les conseqüències de fumar. A més, es vol informar la població de la normativa vigent, evitar l’inici del consum de tabac i, si aquest ja s’ha produït, fomentar l’abandonament de l’hàbit».

Les exposicions itinerants del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona se cedeixen de manera gratuïta als municipis i tenen com a objectiu promoure estils de vida saludable, en aquest cas evitar l’inici del consum de tabac i fomentar l’abandonament de l’hàbit de fumar.No votes yet.
Please wait...