Els veins de Castellbell i el Vilar inmigrants de la UE i de la America Llatina ja poden inscriure al cens electoral de cara a les municipals del Maig del 2011

En les properes eleccions municipals les persones majors de 18 anys naturals d’algun estat de la Unió Europea o naturals de Bolívia, Colòmbia, Equador,Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú i Xile poden exercir el seu dret a vot.
Per a poder exercir el dret a vot, aquestes persones s’han d’inscriure al cens electoral entre els dies 1 de desembre de 2010 i 15 de gener de 2011.
Si és del seu interès demanar la inscripció al cens electoral per tal de poder exercir el dret a vot en les properes eleccions municipals, els ciutadans majors de 18 anys dels estats membres de la Unió Europea o de Bolívia, Colòmbia, Equador, Islàndia, Nova Zelanda, Paraguai, Perú i Xile hauran devenir a l’Oficina d’Atenció al Públic de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar per tal de tramitar l´esmentada sol.licitud.
L’horari d’atenció al públic és 9,00 a 14,00 hores de dilluns a divendres i el termini màxim per a efectuar la tramitació d’aquesta sol.licitud és fins el 15 de gener de 2011.

No votes yet.
Please wait...