El C.E Castellbell celebra una botifarrada per recaptar fons destinats a materials pel club

El bar el Refugi moments abans del sopar

El C.E Castellbell i el Vilar va Celebrar aquest dissabte 19 de Febrer al vespre una botifarrada popular que enguany ha arribat a la tercera edició i que ha servit per. Recaptar fons destinats per. Materials del club com pilotes noves per quant  ja tinguin la gespa artificial segons ha explicat Manel Huesa president del Club .

 Al sopar hi han assistit  jugadors, aficionats i familiars  que van pode fruir de un bon sopar i de una bona companyia gairebé el local El Bar el Refugi, lloc on es va fer el sopar es va quedar petit i els propietaris no van donar abast per  més taules i cadires

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada