01/06/2020

El grup d´animació del Centre d´amistat fa un homenatge a la dona en la seva gala contra el Càncer

l´extriunfito Josè Galisteo actuant a la Gala Solidaria contra el Càncer a Castellbell i el Vilar

El grup d’animació del Centre d’amistat de Castellbell i el Vilar ha fet aquest diumenge 20 de Febrer a la tarda un espectacle musical solidari en que tot el recaptat anirà destinats a la lluita contra el càncer. Aquesta festa ha comptat amb la col·laboració de l’extriunfito José Galisteo que ha hagut de actuar en primer lloc en comtes de al final com estava previst ja que ha hagut de marxar a la galade comiat de OT.
El cantant ha interpretat quatre cançons del seu repertori ” I promised Mysed , Mis Trampas, Beatiful Life i Recordandote ” i s’ha quedat sorprès quan el públic ha recordat que avui era el seu aniversari i l’han fet bufar les espelmes d’un pastis. El 2008 ja havia actuat a Castellbell amb motiu de la proclamació de les pubilles de Castellbell i el Vilar ja que la que s’acomiadava és una fan del cantant.
L’espectacle Dones – Dones del grup d’animació del Centre d’amistat ha estat un homenatge a la dona amb un recorregut de cançons de diferents èpoques que han agradat al públic. entre les peces interpretades hi havien cançons de Joan Manel Serrat, Pimpinela, Mecano entre altres..
Val a dir que en aquest festival hi ha hagut seients buits com a fila zero i que estaven situats a la part del darrera del teatre, ja que algunes persones les havien adquirides a un preu voluntari tant si venien com si no podien venir .
Les dones del grup d´animació del centre d´amistat en el moment de la seva actuació .

No votes yet.
Please wait...

One thought on “El grup d´animació del Centre d´amistat fa un homenatge a la dona en la seva gala contra el Càncer

  1. Va esta moltbee!!! ;) Gracies totss i totes!!

    Pere ja m’enviaras les fotoss !! :D

    No votes yet.
    Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: