L´Agrupació de Bastoners de Castellbell i el Vilar ha celebrat aquest cap de setmana el tradicional sopar de germanor

Fotos : Agrupació de Bastoners
Aquest any, el tradicional sopar de germanor de la família bastonera va ser al Restaurant Cal Mau de Castellbell. El sopar va començar cap a dos quarts de deu amb un total de 43 persones entre bastoners, músics i acompanyants. Els encarregats de tallar el pastís van ser la nostra presidenta Gemma Sánchez i el “bombero” Josep Maria Soler. A continuació es va brindar amb cava tot desitjant un bon any per l’Agrupació. Després va prendre la paraula el Xavier Sanjuán, el qual va comentar la intenció de l’Agrupació a tornar a fer la carrossa de Pasqua i demanar la màxima col·laboració per tal com sigui una realitat.

No votes yet.
Please wait...

One Reply to “L´Agrupació de Bastoners de Castellbell i el Vilar ha celebrat aquest cap de setmana el tradicional sopar de germanor”

  1. un sopar entre amics, i ent amb ganes de tira endavant les nostres tradicions. Moltes gràcies per fer-ho possible.

    No votes yet.
    Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada