El Nou Delegat Territorial de la Catalunya Central de la Generalitat Jordi Moltó fa una visita institucional a l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar


Aquest dimecres 23 de Febrer a la 1 del migdia el nou Delegat Territorial de la Catalunya Central i actual Alcalde de Sallent Jordi Moltó ha visitat L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar on ha estat rebut per l’Alcalde Agustí Navalles , per el primer Tinent alcalde Josep Torras i per el Regidor d’Esports i de Sanitat Simón zopeque .

En el decurs de la reunió que han mantingut el delegat i els membres del govern municipal han parlat dels temes que afecten a l’Ajuntament i a la Generalitat, per aixo s’han centrat amb el finançament del nou CAP, l’ampliació de l’escola Jaume Balmes, la construcció del Institut i els diferents pagaments que la Generalitat déu a l’Ajuntament .

També han parlat de la propera inauguració de la gespa del Camp de Futbol.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada