Nous ordinadors al Casal del Pensionista de Castellbell i el Vilar

Aquesta setmana el Casal del Pensionista de Castellbell i el Vilar ha rebut dos nous ordinadors i una impressora, cedits per el Programa I, tú perquè no? de la Diputació de Barcelona. Aquest programa té per objectiu acostar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a les persones grans.

Està previst que properament es puguin iniciar els cursos d’iniciació a la informàtica i a l’internet per a persones grans, promoguts des del Programa de dinamització de Gent gran de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar.

Totes aquelles persones interessades en participar en aquests cursos us podeu adreçar al Casal del pensionista o a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ( 93 834 03 50 , demanar per la Sílvia o la Susanna )

la sala d’informàtica del Casal del Pensionista, amb la Sra. Remedios Guillén Olvera, regidora de Gent Gran i el Sr. Marcel Parera, president de l’Associació de jubilats i pensionistes – Gent d’Edat Fotos Aj Castellbell i el Vilar

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.