El primer tinent d´alcalde i Cap de llista de CIU per Castellbell i el Vilar Josep Torras assisteix a la presentació del candidat a l´Alcaldia a Manresa Valentí Junyent

El primer tinent d alcalde i cap de llista per Convergència i Unió per Castellbell i el Vilar a les Municipals de maig , Josep Torras i Gibert va assistir aquest dilluns 14 de març amb Alcaldes i Regidors de la federació nacionalista de la comarca al acte de presentació del cap de llista per a Manresa de cara a les municipals del proper maig en Valentí Junyent que és fill de Castellbell i el Vilar .
En acte també i va assitir el President de la Generalitat i President de Convergència i Unió Artur Mas , en finalitzar l´acte tots els candidats a la alcaldia per CIU a la Comarca del Bages entre els quals i havia el de Castellbell i el Vilar van fer una foto de família.

No votes yet.
Please wait...

One Reply to “El primer tinent d´alcalde i Cap de llista de CIU per Castellbell i el Vilar Josep Torras assisteix a la presentació del candidat a l´Alcaldia a Manresa Valentí Junyent”

  1. El Torras, un que només li agrada sortir a la foto, ja es deu veure conseller de la Generalitat, n’hi ha per plorar….

    No votes yet.
    Please wait...

Comments are closed.