EL Camp municipal d´esports de Castellbell i el Vilar és tenyeix de verd amb la colocació de la gespa artificial

Aspecte del Camp municipal des la Massia del Puig del Vilar

El passat dilluns 14 de març arribaven al camp municipal d´esports de Castellbell i el Vilar gairebé una trentena de rotlles de gespa artificial per ser instal·lada al recinte esportiu. Després de les pluges del dimarts. El dimecres es va instal·lar la gespa sobre el terreny de joc i a hores de ara el color verd predomina la imatge del que serà a partir d´ara el camp municipal .

Aquest mateix divendres és compleix els dos mesos des que és varen iniciar les obres, ja s´ha instalat 6 aspersors de reg per tot el terreny de joc , a més del diposit de recollida d´aigua tant dels aspersors com pluvials , ara les obres se centren en la construcció dels serveis i properament es col.locaran uns dos cents seients a les graderies i el marcador electrònic .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada