Tallen la Carretera entre la Bauma i Monistrol per una esllevissada

Un despreniment de terres s´ha produït aquest diumenge 20 de març a la tarda a la carretera -BP-1121 en un tram de 2 km entre la Bauma i Monistrol de Montserrat que en aquest moments està tallada i s´esta treballant per tal de retirar les roques que han caigut a la carretera i alhora restablir el trànsit el màxim possible.

És dona la circumtancia que aquest tram ja va va quedar tallada per unes obres en uns talussos durant més de mig any l´any 2009 , per evitar esllavissades que ja s´ha havia produït amb anterioritat , aquelles obres van crear polèmica ja que va trigar molt temps i molts veïns sobretot els de la Bauma és queixaven llavors de les pèrdues econòmiques que els ocasionaven .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada