Agustí Navalles sera cap de llista per el Grup d´Independents per a Castellbell i el Vilar

L´actual alcalde de Castellbell i el Vilar Agustí Navalles i Mas , serà cap de llista per el Grup independent per a Castellbell i el Vilar , en aquesta llista hi figurarà com a numero 4 , l´actual regidor no adscrit i ex militant de Convergència i Unió durant 20 anys Simon Zopeque i Escorsell . La resta de la llista serà gairebé similiar a la de fa 4 anys amb algun canvi .

La prioritat de la formació d´Agustí Navalles serà solucionar els problemes de les urbanitzacions .

No votes yet.
Please wait...

4 Replies to “Agustí Navalles sera cap de llista per el Grup d´Independents per a Castellbell i el Vilar”

 1. La prioritat son els problemes de les urbanitzacions….jajajaja….,

  No votes yet.
  Please wait...
 2. Els Independents, sota les ordres d’Agustí Navalles, utilitzan un treballador de l’Ajuntament (dins la seva jornada laboral) per repartir propaganda pre-electoral a les busties, del Grup Independent… aixo NO es etic i NO es pot fer, Senyores i Senyors !!

  No votes yet.
  Please wait...
 3. Un convergent historic de tota la vida…. lamentable…. per ell, pels qui el van fer fora i pels que l’acullen de braços oberts. Nomès volen el poder, corruptes.

  No votes yet.
  Please wait...
 4. Si i noc al anar més lluny…als veïns del Joan Grau que hem de pagar la tira de peles (que no podrem pagar) ens han retallat les nostres propietats un 50%, i a sobre a pagar 8 milions de peles. Això si l’única propietat que ha sortit més beneficiada és al dels apres de l?Alcalde, curiosament se li ha adjudicat més tros de terreny mentre que a la resta ens en treuen…. quina casualitat no?

  No votes yet.
  Please wait...

Comments are closed.