Rosa Garriga exposarà el seu art pictoric a la delegació territorial de la ONCE a Barcelona

La veïna de Castellbell i el Vilar i afiliada a la ONCE Rosa Garriga , participarà els dies 7 al 15 d´abril en un exposició de art que es farà a la delegació territorial Once de Catalunya a Barcelona , amb dues artistes més Maria Carmen Escuer i Carmen Oller ambdues també afiliades a aquesta empresa.

La exposició portara per títol “ Mujeres Y diversidad artistica “ pretén demostrar la llarga experiència d´aquestes tres artistes oferiran als visitants la possibilitat de poder gaudir i aprendre de l´art que cadascuna domina l´escultura , la pintura i fotografiàia .

Rosa Garriga té material pictoric al museu tiflológic de la ONCE a Madrid i a finals dels 90 va fer una exposició a la actual sala de plens ( antiga Sala Cultural ) on va mostrar la seva faceta artistica com a pintora .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada