El casal del pensionista de Castellbell i el Vilar de visita als racons histórics de Solsona

Un  guia explicant  la Catedral de Solsona als integrants del Casal : Foto: Marcel Parera

 

El passat dissabte 26 de març els membres del Casal del Pensionista van anar d´excursió on van visitar Sant Llorenç de Morunys, seguidament van fer una parada al pantà de la llossa del cavall per contemplar la panoràmica del embasament que està al 80 % gracies a les darreres pluges de inicis del mes de març .
Ja descansats van reprendre el viatge per fer el gros de la visita a Solsona on van poder gaudir de les magnifiques vistes de la catedral del pòrtic del barri antic i finalment varen dinar , a mitja tarda van tornar a casa després de un dissabte solejat i calurós de primavera .
No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada