5 de juny de 2020

Sortida jove en veler a tarragona per a mitjans de maig

Per el proper 15 de maig hi haurà una sortida jove ,és tracta de un dia navegant en veler a Tarragona , es sortirà del nostre poble a les 8 del matí i arribaran a les 8 de la tarca aproximadament , el preu de la inscripció és de 30 Euros , inclou bus i la sortida en veler , per apuntar-se . Pots fer la teva inscripció al Ses Bages Sud o al programa PiDCES demanant per la Sílvia o bé trucant al 938340350 Tel del Ajuntament o al següent E-mail : casasbs@diba.cat .

La sortida serà per a joves entre 12 i 22 anys i és recomana portar càmera fotogràfica ja que més endavant hi ha prevista una exposició fotogràfica sobre aquesta excursió i també cal portar banyador .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: