El Casal del pensionista de Castellbell i el Vlar visita el Garraf amb motiu del Corpus

Els membres del Casal contemplant la exposició de Clavells Foto : Marcel Parera

El casal del pensionista de Castellbell i el Vilar , va organitzar el passat 25 de Juny una excursió a la comarca del Garraf on van visitar: Vilanova i la Geltrú , Vilafranca del Penedès i la ciutat de Sitges.
En aquesta ciutat els pensionistes van poder gaudir de la ciutat sobretot perquè els carrers ja respiraven l´ambient de Corpus a punt de fer les catifes, és per això que varen decidir visitar una exposició de clavells de tot tipus i colors que els van encantar , a més els hi van explicar quin procés és segueix per fer les catifes.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada