Trinity Cor Academic de Belgrad obre amb bon peu la 32ena Edició del Festival Cant Coral Catalunya Centre a Castellbell i el Vilar

La 32ena edició del Festival Internacional Cat Coral Catalunya Centre s’ha iniciat aquest dimecres 31 d’agost amb la presencia del cor de Sèrbia ” Trinity Cor Acadèmic ” de Belgrad . Aquest cor mixte i molt jove és de recent fundació ja que només te un any de vida , esta dirigida per la seva directora Nada Vukovic .

Aquest cor ha tingut molt èxit en els seus concerts tant en el seu propi país com fora de les seves fronteres , aquest reconeixement és basa en el fet com ha quedat ben demostrat al Teatre Casino Burés de Castellbell i el Vilar que és un cor molt diferent , posant molt enfasí al fet que la majoria de les cançons té com a protagonista la mezzosoprano del cor , que de fet s´asegut en una cadira quant no éra el moment de la seva actuació .

El seu repertori ha estat de cançons típiques de sèrbia i de Rússia , ha agradat al públic assistent que ha omplert mitja sala que ha comptat amb la presencia de l’Alcaldessa Montserrat Badia i del Regidor de Cultura Ferran Valdés ,del president de la capella de Núsica Burés i de la delegada de la Federació d´entitats corals (Demarcació Bages Berguedà) Carme Quintana .

La part final ha estat bastant espectacular dues cançons coreogràfiques que recorden el flamenc han fet molts aplaudiments del públic , el propi cor per recompensar-lo ha hagut de cantar una de les cançons que ja havia estat cantada .

Un concert breu de gairebé tres quarts d’hora i que ha fet començar amb molt bon peu el festival

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada