Els lladres de les escurabutxaques tornen a actuar en un Bar Restaurant de Castellbell i el Vilar

Castellbell i el Vilar ha patit aquesta matinada, un nou robatori als bars que és el tercer en pocs dies
És tracta del Bar Restaurant la Torre, on els lladres han forçat la porta en cap moment ha sonat l’alarma segons ha informat la propietària del restaurant que només en arribar per tal de obrir el local s’ha trobat amb la porta forçada . Els lladres un cop dins han destrossat les dues mesquines escurabutxaques i endur-se els diners, seguint el mateix modus operandi dels anteriors robatoris de la setmana passada
El cos dels Mossos d’Esquadra treballen en el cas sense que hagi transcendit cap detall de la investigació malgrat que la similitud dels tres casos assenyala que és un mateix grup de persones les que han entrat entrat als tres establiments i s’han endut la recaptació de les màquines.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada