Una esllavissada a Monistrol de Montserrat obliga a desviar el trànsit .

Als volts les 8 del vespre d´ ahir dimarts , es va produir una esllavissada a la C-55 al punt kilometric 39 al terme municipal de Monistrol de Montserrat en direcció a Barcelona, La carretera continua tallada ja que s´està procedint a retirar les roques caigudes i neteja de la calçada, un cop finalitzat aquest operatiu , és procedirà a col.locar una nova xarxa protectora .

En aquest moments hi ha desviaments per aquest incident i s´espera que al llarg del dia és normalitzi aquesta situació .

Fa una setmana a pocs metres del succés d´aquest dimarts ja hi va haver un altre esllavissada en aquest cas entre els termes de Castellbell i el Vilar i Monistrol de Montserrat . que ja va obligar a donar pas alternatiu .

La causa d’aquesta esllavissada ha estat les fortes pluges dels darrers dies .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada