La Capella de Música burés va oferir el passat cap de setmana un concert a Premia de Dalt

Foto: Coralier

La Capella de Música Burés va oferir el passat dissabte a la tarda un concert a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Premià de Dalt. El concert estava organitzat en el marc del cicle Catalunya Coral 2011, cicle que preveu 12 concerts per tot Catalunya,organitzats per la Federació Catalana d’entitats Corals (FCEC). El d’ahir va ser organitzat per l’entitat local, la Coral Primiliana, i va anar a càrrec d’aquest cor, juntament amb la Coral l’Arpa, de Taradell i la Capella de Música Burés.L’improvisat auditori va quedar petit per escoltar aquestes tres corals, malgrat la pluja, que va caure amb insistència durant tota la tarda. La Capella va interpretar 8 obres, alguna de les quals com a estrena. El públic va aplaudir amb entusiasme la interpretació d’aquestes cançons. Cal destacar que entre el públic hi havia Lluís Puig, director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional, Montserrat Cadevall, presidenta de la de la FCEC.

El concert va finalitzar amb la interpretació de tres obres conjuntament per les tres corals. A partir d’ara la Capella de Música Burés ja se centra a preparar el repertori de Nadal.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada