El nou Centre d’Atenció Precoç obre les portes perquè el pugui visitar la ciutadania

El divendres 10 de febrer, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Bages (CDIAP) farà una jornada de portes obertes, perquè tothom qui vulgui pugui visitar les noves instal·lacions, ubicades al carrer Fonollar 12 de Manresa, que ofereixen gairebé 900 metres quadrats per a l’atenció, el suport i el seguiment d’infants d’entre 0 i 6 anys que presenten algun trastorn de desenvolupament.
La jornada de portes obertes tindrà lloc entre les 4 de la tarda i les 9 del vespre, i comptarà amb l’animació de Kukurutxo Clown, que actuarà per als nens i nenes entre 5 i 8 de la tarda.
La nova seu del CDIAP ha estat inaugurada recentment i s’ha pogut fer realitat gràcies al finançament de la Generalitat, gestionat pel Consell Comarcal del Bages.
El CDIAP ofereix el servei d’atenció precoç al Bages, un conjunt d’actuacions adreçades a la població infantil d’entre 0 i 6 anys que presenta trastorns en el seu desenvolupament o risc de patir-los. L’objectiu d’aquesta atenció és facilitar als infants la seva capacitat de desenvolupament i benestar. L’atenció inclou tasques de prevenció, detecció, diagnòstic i tractament a tota la població infantil que ho requereixi, amb caràcter universal i gratuït, i acompanyament i assessorament a les seves famílies. El pla d’atenció també inclou tasques de coordinació amb els diferents professionals de l’entorn sanitari, social i educatiu de cada infant.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada