5 de juny de 2020

El Bisbe de Vic Romà Casanovas fa una visita de dos dies a Castellbell i el Vilar

El Bisbe de Vic ha fet una estada de 24 hores a Castellbell i el vilar durant aquest cap de setmana, en la que ha visitat la residencia d’avis ” Montserrat , va oferir una missa el diumenge al migdia .

La Visita a la Residencia , es va produir sobre les 12 del migdia de dissabte, allà l’esperaven el personal i directius de l´institució encapçalada pel seu propietari el Sr Miquel Garrido i el seu fill Jordi del qual n’és el director del centre .

Dins de la residencia van visitar a les persones que hi viuen , es va interessar per aquestes i pel funcionament de la residencia , Garrido va explicar que porten 10 anys amb una tasca que ha donat feina a gent del poble .

El Bisbe amb la Familia Garrido propietaris de la Residencia ” montserrat ”

Abans de finalitzar la visita , es va fer un aperitiu .

Diumenge al migdia abans de la missa, el bisbe ha realitzat l’acte de confessió dels pecats, seguidament del acte religiós, en el que hi han participat els nens i nenes que enguany faran la comunió .

El Bisbe oficiant la misa i donant l´eucaristia a Joan Masats Fotos Pere Sánchez

El Bisbe també va visitar aquest dissabte la parròquia de Sant Pere de Rellinars , on va fer una missa per presentar al nou capella , que és el mateix rector de la parròquia de Santa Maria del Vilar el Mossèn Silva que substitueix al qui fou capellà i rector d´aquesta localitat vallesana, i que als anys 70 va fer de rector a l’església del Vilar el traspassat mossèn Joan Vilalta .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Equip de Producció de Noticies

Més que un diari per a Castellbell i el Vilar

View all posts by Equip de Producció de Noticies →

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: