Un mort i tres ferits greus és el balanç de l’accident d’aquest matí al barri de Sant Pau a Manresa

Un Jove veí de Manresa David L.C de 20 anys , ha resultat mort i tres persones més han ferides de caràcter greu, que han estat evacuades a un centre sanitari de Terrassa. aquest és el resultat de l’accident que a ocorregut a 2/4de8 del matí al punt quilomètric 26 i 27 de la C-55,entre Manresa i Castellgalî just al pont de Sant pau, un punt negre on ja hi ha hagut accidents mortals .
Dos vehicles han topat, Un vehiche i un monovolúm han topat ,tot i que s’en desconeixen les causes, que s´estan investigant pels Mossos. Un cop arribats els serveis d’emergència ,s’ha procedit a tallar els dos sentits de la marxa.
Al lloc dels fets s’hi han desplaçat, quatre dotacions dels Mossos,dos dels Bombers i ambulàncies del SEM.
A mig matí s’ha anat normalitzant el trànsit als dos sentits,un cop retirats els vehicles siniestrats.
De moment es deconeix la identitat d dels ferits, així com la seva procedencia.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada