Apareix el propietari de la gossa perduda

El propietari de la gossa de raça Llaurador , que ahir dimarts 28 de febrer va ser trobat a la C-58, ha anat aquest migdia a l´ajuntament de Castellbell i el Vilar, per notificar que el gos que ha estat difós per aquest mitja com a les xarxes socials , es el seu .

Durant aquestes 24 hores , la gossa ha estat custodiada per l’ajuntament tant ha estat així que ha agafat tendresa entre el personal del consistori .

EL gran paper de les eines i xarxes socials

Les xarxes socials així com aquest mitja digital , ha agafat una rellevància molt especial en aquests últims mesos, sobretot quant es notifica la troballa o desaparició d’animals , aixó fa una eina vital per les persones que al cridar l’atenció si es una fotografia o be una noticia és converteixí en un fet imprescindible i alhora de solidaritat .

Veure Noticicia vinculada Aquest labrador necessita tenir amo

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada