Una unitat mòbil d´informació al Consumidor visitarà a finals de març Castellbell i el Vilar

Foto DiBa

Les unitats mòbils d’informació al consumidor de la Diputació de Barcelona visitaran aquest mes de març un total de 115 municipis de les comarques de Barcelona, una d´elles és la de Castellbell i el Vilar que ho farà a finals de mes . A més, es faran campanyes d’inspecció en matèria de consum .

L’objectiu d’aquestes campanyes és informar als titulars i responsables dels establiments sobre les eines i mecanismes que les normatives sectorials posen al seu abast, amb la finalitat de garantir d’una banda el dret a la informació i d’altre l’exercici dels drets de les persones consumidores i usuàries.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada