03/06/2020

Detinguda una veina de Monistrol de Montserrat a Manresa per conduir fent zigues zages a la C-55

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la comissaria de Manresa van detenir el 26 d’abril Aida MM, 27 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Monistrol de Montserrat, per negar-se a fer les proves d’alcoholèmia i per atemptat a agents de l’autoritat.Els fets van tenir lloc poc després de les 00:30 hores del dia 26 d’abril, quan es va rebre avís que hi havia un vehicle a la C-55, a l’altura del quilòmetre 25, fent ziga-zagues.

Una dotació de trànsit dels mossos s’hi va adreçar ràpidament a la zona, i va localitzar el vehicle que seguia fent ziga-zagues. Darrere seu hi havia tres cotxes més que feien llums per tal que desistís de la seva conducció erràtica.
La patrulla de mossos va poder aturar el vehicle a l’altura del quilòmetre 29,5. La primera prova realitzada amb alcoholímetre digital a la conductora va donar un resultat de 1.04 mg/l d’aire expirat, quadruplicant la taxa màxima permesa de 0.25 mg/l.

La detinguda ha passat avui 27 d’abril a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, i el jutge ha decretat la llibertat amb càrrecs.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: