l´Agrupació de Bastoners de Castellbell i el Vilar ha recollit gairebé 200 kg de taps per a Aitana

Ens complau comunicar-vos, que gràcies a la col·laboració de tot el poble, a través de l’agrupació de Bastoners de Castellbell i el Vilar, vàrem poder fer la primera entrega (en 2 viatges) de tots els taps de plàstic recollits per l’Aitana.

En aquesta entrega s’han aconseguit gairebé 200Kg (196,4Kg per ser exactes).

En seguim recollint, encara ja no seran per l’Aitana perquè ha aconseguit els diners que necessitava. Ara la FUNDACIÓN SEUR continua col·laborant en la recollida de taps a través del projecte “Tapones para una segunda vida” i ajudaran l’Héctor. Encara no es disposa de la informació a la pàgina web de la Fundació SEUR, que segons afirmen, tindrà una entrada en breu .

Volem donar els nostres agraïments entre d’altres a l’escola Jaume Balmes, l’escola bressol Colors, bar Cal Mau, casal del Pensionista, l’Ajuntament, bar La Habana i a totes aquelles persones que han aportat encara que sigui un tap.

Moltes gràcies
L’Agrupació

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.