La capella de Música Burés ofereix un concert a Tarragona

Foto : Capella de Música Burés

La capella de Música Burés , va oferir aquest dissabte a la tarda un concert de Cant Coral , a Tarragona ,amb el ” cor Alel.luya ” d’aquesta ciutat tarragonina , la direcció de les dues formacions , es a càrrec de lucka Beresova .

Un repertori variat i molt aplaudit , les dues corals van mostrar molta complicitat amb el públic tarragoní . Al final del concert, la directora de les dues formacions , va rebre un obsequí d’agraïment per part de la coral anfitriona . val a dir que la coral tarragonina, ja va actuar al nostre poble amb motiu del concert de Nadal el passat 8 de gener a l’església del Vilar .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada