La reconeguda escriptora nord-americana Leslie Desmond farà dues xerrades al Natural Hipic de Sant Cristófol al juny

Foto : Natural Hipic

L’autora del llibre la nord-americana, Leslie Desmont,compartint amb Bill Dorrance “True Horsemanship Through Feel” i una de les pioneres de la Doma Natural als Estats Units visita per primera vegada Castellbell i el Vilar, en concret al Natural Hipic, per oferir. els seus consells i un profund coneixement dels nostres grans amics …. els cavalls.

Els seus ensenyaments estan basades en el “Sentir”. El sentir entre un cavall i un humà ha estat posat a prova durant molt temps i està disponible per a tots. Si tens un desig molt fort d’obtenir-lo el trobaràs.

Està claríssim que el teu cavall t’ho reflectirà quan comencis a entendre-ho. De fet, el teu cavall està esperant que ho intentis, ella mateixa ajudarà als assistents , a desenvolupar un millor “Sentir” quan ho munten, responent a la nostra més lleugera intenció de llegir-li correctament i escoltar les seves respostes.

Leslie Desmond ens ofereix en aquesta primera visita , dos cursos des del 16 al 24 de juny.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada