Un temporal de calamarsa , i pluja forta , cau sobre Castellbell i el Vilar

Estat de un carrer del Borràs després de la tempesta Foto :Lectora ” Castellvilarenc ”

Aquest divendres als voltants de les cinc de la tarda, una tempesta elèctrica, acompanyat de forta pluja, calamarsa ha caigut en diversos punts de Castellbell i el Vilar . Tot i que a tot arreu no caigut la calamarsada per igual , a la bauma ha estat el lloc més afectat ja que ha sofert bastant danys a la agricultura .

Al Borràs , la calamarsada ha estat molt poc important tot i que es podien veure els efectes en la caiguda de fulles d’alguns arbres , també la presencia de gel a la vorera a algun pati com aquest de la fotografia .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada