Ex-alumnes de la Generació de 1972 a la Escola Jaume Balmes es retroben de nou

Un grup de ex-alumnes de la generació de 1972 del CEIP Jaume Balmes de Castellbell i el Vilar , s’han retrobat de nou després de molts anys al Bar Restaurant La torre , on han fet un sopar i han compartit experiències .

Des de fa un més aquesta trobada ha estat possible gracies a Facebook, i en aquest temps aquests mateixos ex alumnes han intercanviat velles aventures i la festa de final de curs que avui han pogut veure una sèrie de fotografies en les quals s’hi podia veure com tocaven percussió amb el malaurat mestre Francesc Vila .

Segur que més d’un voldrà repetir experiència de tornar-se a veure , el temps ho dirà .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.