5 de juny de 2020

Presenten el llibre sobre el Pont vell de Castellbell i el Vilar

Castellbell i el Vilar ja te un nou llibre que explica la historia del poble , en aquest cas , és sobre l’emblemàtic Pont Vell del nostre municipi i que ha estat escrit per l´historiador local en Joan Vall Pueyo .

Aquest dissabte 2 de Juny , s’ha fet la presentació de l´esmentat llibre, Els bastoners han fet algunes ballades que han estat acompanyats per la pedrera dels grallers i que han tocat molt bé .

A continuació s’ha donat per començat l’acte , en Ferran Valdes regidor de Cultura ha fet una breu introducció en el que ha dit que en Joan Valls és un gran referent tant pel poble com per el territori, En Joan Valls autor del llibre ha explicat als assistents algun dels trets històrics que apareixen en el llibre, a més ha explicat el significat que va tenir el seu dia una alzina que hi havia al costat del pont . per aixó als assistents s´els ha fet entrega de un butlletí en el que explica la historia d’aquesta alzina i la seva rel.lació amb l´antic Ajuntament ( actual Centre Cultural Joan Masats ) .

Per últim el torn ha estat per l’alcaldessa Montserrat Badia , que entre altres coses ha dit que en Joan Valls , n’és un d’aquestes poques persones que no para mai , per aixó l’ajuntament ha volgut donar un acte de simbolisme i ha dit que amb l’alzina que hi ha en aquest lloc al costat d’un plafó informatiu , que creix i que espera que aquests nens i nenes presents en l’acte , d’aquí a uns anys puguin explicar l’experiència viscuda aquesta tarda al Burés .

L’acte hi ha assistit els regidors Salvador Fernández (Hisenda i Ensenyament), Luís Martínez( Esports,juventut ) Josep Torras per CIU i Agusti Navalles per el Grup Indenpendent , ha acabat amb unes ballades dels Bastoners i un aperitiu ofert per a tots els assistents .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Equip de Producció de Noticies

Més que un diari per a Castellbell i el Vilar

View all posts by Equip de Producció de Noticies →

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: