l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar presenta en públic els presupostos municipals 2012

Aquest dijous 14 de Juny , a la tarda , s’han presentant al públic , els pressupostos municipals de l’ajuntament de Castellbell i el Vilar 2012 .

En aquest acte que hi assistits alguns veins del poble , que han escoltat atentament les explicacions de l’alcaldessa així com dels regidors de l’ajuntament , aquest pressupost té com a objectiu, l’agilitat , la transparència , la participació ciutadana i la proximitat .

Montserrat badia ha dit que alguns dels exercicis ja s’han fet i altres es faran en els propers mesos , per aixó ha destacat els eixos més destacats cap a on aniran les partides , sobretot donant importància al apartat social , per tal d’ajudar a la gent gran i a les famílies necessitades i amb els tem,ps que corren , l’àrea d’infància estarà dins de Joventut

Fotos Pere Sànchez

Es donarà suport a les entitats o associacions sense ànim de lucre , per aixó es vol recuperar o impulsar els plans socials , a més de dinamitzar els plans pels joves , per aixó que ben aviat es reobrirà ZITZANIA que anirà a càrrec d’una empresa i sense cap cost per l’ajuntament ,

La biblioteca municipal tindrà nova directora , l´actual bibliotecaria continuarà treballant al mateix lloc , estarà inclòs a la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona . En quant a “Salut” un dels apartats mes vulnerables per les retallades junt amb educació a nivell global, s’executarà el pla de dependència , a més en salut pública , ja s´esta duent a terme la campanya d’higiene als llocs públics .

En Educació . es vol millorar el CEIP Balmes , impulsar el SES Bages Sud , facilitat els recursos escolars , fomentar la participació en activitats extraescolars , i finalment fomentar el Consell Escolar Municipal entre altres .

En quant a l’administració . L´Ajuntament preten ser un ens obert a la ciutadania , de fet cada dilluns i el primer dissabte de més , l´OAC obre les portes a la ciutadania per realitzar qualsevol gestió , mirar de contenir les despeses en jardineria aigua o altres serveis .

En quant a Hisenda . No s’apujaran impostos per sobre de l´ IPC , s’ha eliminat els dos sous dels dos alcaldes de la passada legislatura, a dedicació completa i s’optimitzaran els recursos econòmics

En Governació . S’executarà els plans de Protecció Civil , INUNCAT o NEUCAT , i es millorarà els serveis de seguretat . En quant a Urbanisme . S’han executat les obres de la vorera que uneix Burés amb el Borràs , i s’executaran els plans urbanístic de la diputació , a més es farà un nou POUM i el pla del Borràs .

En quant a Medi Ambient. És vol exigir, que es netegin les lleres dels rius , es formatarà la recollida selectiva , i es redistribuirà els contenidors

Finalment s’ha fet el balanç de les entrades i sortides de les partides del pressupost , un cop exposat els números, els assistents han plantejat els seus dubtes a l’alcaldessa i als regidors , que han respost de manera adequada .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada