14 de juliol de 2020

Controlat l´incendi forestal que s´ha produit aquesta tarda a Súria

El fum ha estat ben visible a tot a la comarca i sobre tot a Castellbell i el Vilar, que ha deixar un cel rogenc

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat, als volts de  2/4 de 4 de la tarda d´avui dissabte 30 de Junyl’incendi de vegetació forestal que ha afectat des d’aquest migdia, al costat de la C-55 a l’altura del quilòmetre 48 al seu pas per Súria.
 Segons les darreres informacions del cos d’Agents Rurals l’incendi hauria afectat una superfície de 1,2 hectàrees de vegetació forestal que pertanyen al terme municipal de Sant Mateu de Bages. En aquests moments, en l’incendi, que afecta la zona de l’Obaga de Can Ribera, hi ha treballant deu dotacions terrestres i un mitjà aeri dels Bombers de la Generalitat.
Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: