8 de juliol de 2020

Dues-centes persones participen a la arrossada popular a Mas Enric- Can Prat

Foto Montserrat Ramon

L’associació de veïns i propietaris de Mas Enric- Can Prat de Sant Cristòfol a Castellbell i el Vilar va celebrar una arrossada popular a les piscines d’aquesta urbanització , en la que hi va participar unes dues-centes persones entre socis i no socis que van passar una nit agradable que va servir com a preludi per les festes de Mitjans d’agost .

Fernando Castilla , va agrair, a totes les persones que hi van col•laborar , tot l’èxit de la festa demana superar el nombre d’assistents de cara a la propera festa .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Equip de Producció de Noticies

Més que un diari per a Castellbell i el Vilar

View all posts by Equip de Producció de Noticies →

3 thoughts on “Dues-centes persones participen a la arrossada popular a Mas Enric- Can Prat

  1. Quina mània que teniu amb que hi han assistit X nombre de espectadors.Els heu comptat d’un a un?.
    Seria molt més facil possar que hi ha hagut molta gent,mitja entrada o poca afluència.D’aquesta manera us estalvieu molts mal de caps.

  2. Numero X=gent, és més fàcil, hem posat tiquets a la venta, n’hem vengut 194, han assistit unes 200 persones. Quanta gent es molta?, 200, 3000, 25.000?, quant són mitja entrada, si es un local aforat, es pot calcular, si es un espai lliure, no se sap, perquè la mitat de 25.000, també podria ser molt gent. El que si esta clar, es que si solament van 2, es poca afluència, tot i que en el meu cotxe 2, seria mitja entrada.

  3. jajaja molt bona Andreu…! jajajaja és que ja són ganes de tocar el que no sona… fins i tot us heu de ficar amb si posen 200… mare meva, com s’aborreixen alguns… tot i que la contestació a sigut molt i molt bona, algu ho havia de dir

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: