Amb les vacances de l´estiu arriba l´abando dels animals domestics

Cada estiu , coincidint amb el període de les vacances , són molt els gossos que són abandonats pels seus propietaris o be hi han que son perduts , que comporten molts mal de caps als Ajuntaments ja que , aquest tenen cura de custodiar-los uns dies per veure si apareix el propietari , en cas contrari van a parar a protectores d’animals que durant aquests dies tenen molta feina .

Les causes dels abandons , són ara per ara un fet desconegut , ja que s’incideix a molts factors , per una banda la greu crisi econòmica i per l’altre , per alguns mantenir un gos com amic de companyia ja no es tant imprescindible .

Si fa uns dies ven oferir una informació sobre una gossa i els seus tres cadells , que continuen custodiats per el nostre ajuntament , ara hem conegut un nou cas , és tracta d’un gos de color negre amb una taca gran al coll , que pidola per el borràs des de la mateixa nit de la revetlla .

Alguns testimonis ens han explicat que aquest gos , aquell dia va passejar-se per gairebé per els bars on van muntar les taules al carrer i la gent li donava coca , també diuen que es va amagar sota de l’escenari .

Avui aquest gos l’hem vist a la mateixa porta d’un establiment situat al costat de la plaça Valentí Puig , el gos anava rondant per la botiga durant tot el matí i la seva propietària ha hagut de sortir dues vegades per donar-li aigua i pernil dolç , Aquesta tarda ja no hi era .

No sabem quin serà el seu destí final però esperem que sigui feliç .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada