Sant Cristòfol de Castellbell i el Vilar viu tres dies de Festa Major

El Barri de Sant Cristòfol de Castellbell i el Vilar, ha viscut tres dies de festa major coincidint amb els seus 125 anys , Els actes , han estat animats que van començar el passat 7 de Juliol amb el tradicional partit entre EL sant Cristofól i els Veterans del CF Marganell , seguit d´un sopar dels campions .

Aquest cap de setmana ha estat el gruix de les activitat de la festa major , divendres a la nit un sopar Hawaià i el pregó va animar la festa, mentre que dissabte a la nit Sonired es va encarregar de posar la música a tota maquína.

Diumenge dia de la gran festa , en el que es congregen mes de centenar de persones , la esglèsia de Sant Dristòfol , s´ha quedat petita, per la missa solemne oficiada pel mossen Joan Farràs , seguit de la tradicional benedicció de Vehicles i entrega del volant .

Amb un vermuth popular han tancat les festes fins el proper any .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada