Robatori amb força a un vehicle estacionat al camí del puíg a Castellbell i el Vilar

Aquest dimarts a primeres hores del matí, s’ha produït un robatori amb força a un vehicle estacionat al carrer Camí del Puig a Castellbell i el Vilar, es tracta d’un vehicle Hunday Avensis , el vehicle ha patit desperfectes materials greus, ja que els presumptes lladres han forçat la porta del acompanyant amb un pic dels que fan servir els paletes , que ha estat trobat al mateix lloc dels fets . Un cop dins han arrencat l’aparell de ràdio i se l’han endut.

Al llarg del matí s’ha especulat que robatoris similars s’haurien produït almenys en dos o tres cotxes mes que estarien aparcats al carrer Joan Grau, aquest extrem no estat confirmat encara .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada