Monistrol de Montserrat clou la seva Festa Major amb una Pernilada Popular

Des del passat dimecres 25 de Juliol el municipi veí de Monistrol de Montserrat ha celebrat la seva festa Major amb diversos actes per a tothom i que ha acabat aquest mateix diumenge a la plaça Font Gran amb una Pernilada popular en la que hi han assistit més de tres-centes persones i un ball de fi de festa amb el conjunt ” tramuntana ”

Entre els actes d’aquesta festa major cal destacar , l’actuació dels Bagencs ” Sherpah, Hissada de l’estelada més gran a la Plaça Font Gran i a l’esplanada del Cremallera , o la cercavila dels gegants del Carrer Viserta .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada